Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ζουράρις στη "Ζούγκλα" (τα παπάρια μου)

1 σχόλιο:

  1. Για να θέσουμε το ζήτημα μεταφορικά, οι Σκοπιανοί δεν είναι το νόθο παιδί που εμφανίστηκε ξαφνικά και διεκδικεί το όνομά του, μερίδιο από την περιουσία του πατέρα (υλική και πνευματική) και μερίδιο από το πατρικό του σπίτι. Είναι το παιδί μιας οικογένειας που έτυχε να φιλοξενούμε στο σπίτι μας για κάποιο καιρό, και ξαφνικά επειδή τους άρεσε, αποφάσισαν να χρησιμοποιούν το δικό μας επώνυμο, και τα δικά μας στοιχεία, φωνάζοντας δεξιά και αριστερά ότι είναι εμείς, και ότι ζούν σε κομμάτι από το δικό μας σπίτι. Αρα, αν παραδεχτούμε οτι αυτοί είναι εμείς τότε συνεπάγεται ότι εμείς δεν είμαστε εμείς άρα το σπίτι ολόκληρο ανήκει σε αυτούς μαζί με όλη την περιουσία πνευματική και υλική και με το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομά μας μόνο αυτοί πλέον!
    Μια πετυχημένη πλαστοπροσωπία δηλαδή και τίποτα παραπάνω, απλώς σε μεγάλη κλίμακα, την οποία όμως αν παραδεχτούμε ως αλήθεια, δεν θα χάσουμε μόνο το όνομα μας και το σπίτι μας (που δεν είναι λίγα και αυτά μόνο) αλλά και την ίδια μας την υπόσταση σ' αυτή τη γη!
    Ασε που ο Αλέξανδρος θα μας μέμφεται και θα μας λοιδωρεί απο εκεί που είναι και θα ντρέπεται για τους ανάξιους απογόνους της γενιάς του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...