Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

T-Shirt Διαμαρτυρίας & Χλευασμού...



...του υπεύθυνου ή ενός από τους υπεύθυνους της καταστροφής της Ελλάδας μας.
Οσοι πιστεύουν ότι ενα μνμ σε Τ-SHIRT δεν αποτελεί διαμαρτυρία κάνουν λάθος. Το t-shirt με μνμ αποτελεί ένα μόνιμο "πλακατ" διαμαρτυρίας, ενα μικρό πανώ, τόσο προσωπικό ως ρούχο, αλλά τοσο μαζικό αν φορεθει το ίδιο από πολλούς!
(αν και ακομα και προσωπικο, αν φοριέται απο τον κατάλληλο άνθρωπο και στην κατάλληλη στιγμή και θέση, πολλοι μπορουν να ταραχτούν)


 Το logo διαμαρτυριας για την Goldman Sachs καταδεικνύει τις δύο βασικές λειτουργίες της: την αγάπη της να απομυζά/ρουφά το χρήμα και τον ιδρώτα των λαών του κόσμου, και τον μαφιόζικο τρόπο δομής και λειτουργίας της.


Το download της μακέτας ειναι δωρεάν από το link παρακάτω, και για την κατασκευή του t-shirt (όσοι δεν το έχετε ξανακάνει) αρκεί να μεταφέρετε τα ηλεκτρονικά αρχεία που θα "κατεβάσετε" σε ένα μαγαζί που φτάχνει στάμπες σε t-shirt κατα παραγγελία. Τέτοια μαγαζιά υπάρχουν πλέον σε κάθε γειτονιά σχεδόν και το κόστος ειναι μικρό.
Οποιος θέλει και μπορεί ας κάνει αυτό το μικρό "διάβημα" διαμαρτυρίας και ας ελπίσουμε πως θα γεμίσουν οι δρόμοι μ' αυτό.
(για τον όποιο καχύποπτο δηλώνω πως δεν υπάρχει κερδος οικονομικό, το download απο αυτή την διεύθυνση ειναι εντελώς δωρεάν)
Το link για να το "κατεβάσετε" είναι: http://www.sendspace.com/file/r67ze6


green-ιάρης






































το original logo της Goldman Sachs




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...